» » » Hammarby Gård söker medarbetare! Lantarbetare/Bygg

Hammarby Gård söker medarbetare! Lantarbetare/Bygg

postad i: Okategoriserade | 0

Nu söker vi ännu en medarbetare, denna gång på lantbruks/bygg sidan utav verksamheten!

Vi har nu märkt att företaget vuxit ur skorna och vi har än mer expansion på gång, därför vill vi nu bli fler på gården. Idag är vi 6 st som arbetar heltid på gården.

Personen vi söker är en person som kan vara med på lantbruks- och byggsidan, så det krävs att personen är händig och kan arbeta fysiskt.

Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där du får vara med på allt ifrån jordbruk, skogsbruk, vallskörd och spannmålsskörd men även vid våra stallbyggen och ridvägsanläggningar bla.. Du kommer även att få arbeta lite med gårdens nötdjur och eventuellt lättare arbeten med hästar såsom att flytta mellan hagar och fodra.

Du behöver inte nödvändigtvis vara utbildad inom lantbruk eller bygg, men det är givetvis meriterande. Vi vill att du har erfarenhet inom områden som liknar detta, Förslagsvis erfarenhet inom bygg, el, maskinist, lantbruk eller vvs är uppskattat. Ålder och kön är oviktigt. Ha i åtanke att det är ett fysiskt krävande jobb som kräver viss erfarenhet.

Hammarby Gård är ett familjeföretag med 180 ha åker, 200 ha vall och beten, samt ca 250 ha skog. På gården håller vi idag ca 210 st köttdjur (ca 300 st 2018), 37 egna hästar och 37 inackorderade i både box och lösdrift. Gården drivs idag som konventionell men vi håller på och undersöker möjligheterna att bli ekologiska. Vi har blivit kända för vår omfattande hästverksamhet med ridskola, turridning, ridläger och kurser på våra ryska Basjkirhästar.

Vi har förmånen att kunna ha moderna traktorer och maskiner, vilket behövs för verksamheten, men vi kör också en del legoarbeten för närliggande gårdar.

Jobbet skulle innebära en heltidstjänst, men vi är öppna för andra alternativ.

B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda enklare boende. Övernattning + kyl i en friståendd stuga, dusch, toalett och enkelt kök i annan byggnad.

Detta boende fungerar bra under perioder och även på vintern men det lämpar sig inte som permanent boende.

Gården ligger i Haninge strax söder om Stockholm (25 minuter från t-centralen), bor man långt bort så kan vi hämta vid tåget om du vill arbeta i perioder.

 

Kontakta oss gärna via Mail först på:
Andreas@Hammarbygard.com

Leave a Reply