Hammarby Gårds avelsgrupp av basjkir är till salu!

Vår lilla avelsgrupp av basjkirhästar är till salu. Ring för mer information till Tina 070 2911151 eller maila hammarbygard@telia.com. Gruppen kan vara till salu utan brådska som ett paket till någon som vill satsa helhjärtat på avel i framtiden. Läs mer om Elizar här.

På gården finns avkommor efter Elizar sedan 2007.  Hälften är inridna och finns att provrida. Bland dessa finns också Sveriges vackraste basjkirhäst  – Hammarby Irina – som planeras att bli mamma 2018 med hingsten Sirius (äg. Lisa Sterneland). Avkommorna är lätthanterade, lätta att rida och passar mycket bra till ridverksamhet då de är sammarbetsvilliga och vänliga till temperamentet.

 

Elizar klass 1 hingst 41 poäng 154 cm
Grazyna – högrest sto av den lite lättare modell jag siktar på, som blir mamma första gången i år. Stor integritet. Mycket bra ledarsto.

Chimova – högrest svart sto av lättare modell som jobbat i verksamheten hela sitt vuxna liv. Vänlig och ambitiös men hade alltid bråttom…

Amelfa– stadig, klok dam knappt 150 cm, fux med ljus man och svans, har jobbat i verksamheten hela sitt vuxna liv. Hon har tagit hand om många nybörjare…